Machinebouw

[ezcol_1half]

Machinebouw

In onze bedrijfstak “Machinebouw” houden wij ons bezig met het ontwerpen en fabriceren van machines op klantwens, die veelal ingezet worden op het gebied van slootonderhoud. Zo produceren wij de Hooby smalspoorgraafmachine. Naast het fabriceren van Hooby’s houden wij ons bezig met het produceren van maaikorven, verlenggieken en andere klantgerichte producten. Door moderne 3-dimensionale tekenprogramma’s kunnen we prototypes visueel maken en testen.

Doordat we bij Hobelman-Halle zowel gebruiker van de machines zijn (Cultuurtechniek) als producent (Machinebouw), kunnen we een optimale kwaliteit waarborgen en onze producten steeds meer verbeteren. We hebben de know-how en de ervaring om op maat oplossingen te vinden voor onze klanten.

Natuur en veiligheid vinden we ook erg belangrijk. Neem bijvoorbeeld de nieuwste maaitechniek: de Faunatronic. Deze computergestuurde techniek zorgt ervoor dat de maaikorf altijd op een vooraf ingestelde maaihoogte blijft maaien. Hierdoor wordt zo min mogelijk bodemleven beschadigd tijdens het maaien.

Hieronder vindt u de lijst met onze nieuwe producten. Tevens verkopen we gebruikte machines, die u ook op deze pagina kunt vinden. Bij de verkoop van elk product verlenen we goede service. Voor vakbekwame reparaties staan we met de servicebus voor u klaar om de machines zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. Omdat we de machines zelf engineeren, zijn onze monteurs goed opgeleid en op de hoogte van alle laatste technische ontwikkelingen, zodat u verzekerd bent van snelle en juiste reparatie.[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]machinebouw -home

machinebouw gradertronic[/ezcol_1half_end]